Merken laminaat

Er bestaat een grote variëteit aan merken in laminaat.

 • Quick-step: Vloeren van Quick-step zijn snel en makkelijk te plaatsen. Je kan dit laminaatparket plaatsen met behulp van het gepatenteerde Uniclic systeem.
  www.quickstep.com
 • Hercules: Hercules staat voor een hoogstaand en zeer gebruiksvriendelijk kwaliteitsproduct. Het laminaat van Hercules is ook voorzien van het Uniclic systeem, zodat er geen lijm aan te pas komt. Hercules gaat prat op de kwaliteit van hun hogedruk laminaat.
  http://www.herculesflooring.com
 • Berrryfloor: Laminaat van Berryfloor kan je eenvoudig en snel installeren door het kliksysteem BerryLOC. Er is een ruime keuze aan houtsoorten, afmetingen, kleuren en accessoires.
  www.berryfloor.com
 • Balterio: Balterio laminaat staat bekend voor zijn revolutionaire Click Xpress verbinding. Verschillende innovaties zoals Chromezone en True-to-nature zorgen voor een duurzame en mooi ogende laminaatvloer.
  www.balterio.com
 • Pergo: Iedereen zal zijn gading vinden bij Pergo. Het legsysteem PerfectFold met zijn geluidswerende onderlaag zorgt voor een stevig vloeroppervlak. Het oppervlak TitanX Advanced, met unieke meerlagigheid, maakt uw laminaatvloer uiterst slagbestendig, zelfs in de meest veeleisende omgevingen.
  www.pergo.nl
 • Alloc: Alloc laat zich in zijn kleuren en dessins inspireren door Scandinavië. Pionier in het maken van laminaat dat kan gelegd worden zonder lijm. Hoogwaardige vloerbedekking met aluminium kliksysteem.
  www.alloc.com